Предстоящо

  • A+
  • A-
06-07-2010

Участвайте онлайн в дискусия с евродепутатите: "България в ЕП: година І" - петък, 9 юли

Портал ЕВРОПА предлага на своите читатели интерактивно посредничество в диалога им с българските евродепутати: включете се!

"България в ЕП: година І" - такава е темата на предстоящата публична среща с българските членове на ЕП, организирана от Информационното бюро на Европейския парламент за България в петък (9 юли 2010 г.) от 11.00 до 13.00 часа в Зала "Средец" на столичния хотел "Шератон".

Портал ЕВРОПА Еurope.bg е медиен партньор и ще излъчва дискусията пряко в интернет, като ще даде възможност да се отправят и on-line въпроси към българските евродепутати чрез дискусионната платформа chat.europe.bg. Въпроси, мнения и коментари могат да се изпращат и предварително по имейла на info@europe.bg.

Участвайте виртуално с мнение или въпрос! В петък от 11 до 13 ч. на chat.europe.bg или предварително чрез info@europe.bg.В срещата ще участват повечето български eвродепутати, представители на българските институции, посланици и дипломати от страни-членки на ЕС, неправителствени организации. Публичната дискусия ще даде възможност за разговор по всички приоритети, предизвикателства и трудности по време на първата година от сегашния мандат на ЕП, първия цялостен мандат за български евродепутати.

Всяка група от нашите евродепутати ще направи встъпително изказване, след което ще има въпроси и отговори и възможност за коментари по важни теми от обществен интерес. Очакваме динамичната дискусия и своеобразното обобщение на първата година от новия мандат ЕП да разкрият непознати за широката публика подробности от работата на българските евродепутати.

Срещата се организира съвместно с неправителствената организация "Паневропейски съюз-България".
Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.