Europe Direct / Актуално

  • A+
  • A-
05-02-2021

Уебинар: Работа и стаж в европейските институции

Събитието е с предварителна регистрация до 16 февруари: https://zaednoza.eu/bg/event/2021-02-17-80/register
---
Работата и стажът в европейски институции или агенции дават вълнуващи възможности за развитие в динамична и многонационална среда. Как се прави подборът на служителите, какво представляват конкурсите и как да се подготвите за тях?

Отговор на тези въпроси можете да научите директно от представител на институцията, която организира конкурсите: Европейската служба за подбор на персонал (EPSO), по време на уебинара „Работа и стаж в европейските институции“ на 17 февруари 2021 г., сряда, от 13.00 до 14.30 ч., организиран от

На събитието ще получите и полезни съвети за подготовка за конкурсите и ще научите за възможностите за професионално развитие и мобилност в институциите на ЕС, както и за стаж в Европeйския парламент. Пълната програма на събитието е тук: http://epfacebook.eu/qwwt
Теодор Стойчев, ръководител на Бюрото на Европейския парламент в България, ще представи и целите на новата европейска платформа „Заедно за ЕС“.
Уебинарът ще се проведе в платформата Zoom. Работните езици ще са български и английски, като е подсигурен и двупосочен симултанен превод за участниците в срещата в Zoom. Крайният срок за регистрация е 16 февруари 2021 г. на платформата Заедно за ЕС: https://zaednoza.eu/bg/event/2021-02-17-80/register. Броят на участниците в събитието е ограничен до 100.

На Фейсбук страницата на

Европейски парламент в България

и в настоящото събитие уебинарът ще бъде излъчван на живо само на български език. Осигурен е и жестов превод.

Може да изпращате въпроси към участниците предварително в sli.do с #EUcareer и в коментар тук. По време на събитието въпроси ще могат да бъдат задавани през чата на Zoom, както и чрез коментари към излъчването във Фейсбук.
Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.