Europe.bg
  Hauptseite - Bibliothek - Die EU-Fonds für Bulgarien
  NAVIGATION
  My.Europe.bg
  Benutzername:
  
  Kennwort:
  
  
Registrierung
vergessenes Kennwort
Was ist my.Europe.bg
 
  Information
Sitemap
Kontakt
Partner
Partner Medien
herunterladen
This version of Europe Gateway is outdated since April 25, 2014.

Bibliothek / Die EU-Fonds für Bulgarien

RSS
  • A+
  • A-
17-10-2012

Приключи работата на жури „Конкурс за визуализация на бъдещата оперативна програма за регионално развитие 2014-2020”

 На 16 юли 2012 г. бе обявен „Конкурс за визуализация на бъдещата оперативна програма за регионално развитие 2014-2020 г." Предметът на конкурса обхвана три обособени позиции:

  • Обособена позиция (ОП) 1 - формулиране на име на бъдещата оперативна програма за регионално развитие 2014-2020 г.
  • Обособена позиция (ОП) 2 - формулиране на послание (slogan) на бъдещата оперативна програма за регионално развитие 2014-2020 г.
  • Обособена позиция (ОП) 3 - разработване на лого и презентационни материали на бъдещата оперативна програма за регионално развитие 2014-2020 г.

Класираните от журито на първо, второ и трето място по всяка обособена позиция ще бъдат наградени от Ръководителя на Управляващия орган на ОП „Регионално развитие" Деница Николова на официална пресконференция на 26 октомври 2012 г. - на професионалния празник на строителя.

Наградният фонд е на обща стойност 29 000 лв., който ще бъде разпределен между авторите на предложенията, класирани на първите три места.

Съгласно регламента на конкурса, предложенията са оценени и класирани от жури, съставено от изтъкнати представители на българското изобразително изкуство и писаното слово, филмовото изкуство, електронни и печатни медии, радио и телевизия, както и представители на Управляващия орган на ОП „Регионално развитие" и МРРБ.

Предложенията на участниците в конкурса бяха разгледани от: Валери Запрянов, Венелина Гочева, Джеки Стоев, Екатерина Генова, Кирил Вълчев, Красимир Узунов, Любен Генов, Милена Виденова, Николай Младенов, Юрий Дачев, Марио Ханджиев, Славянка Горанова, Цветелина Димитрова. Като резервни членове в журито се включиха: Петя Атанасова, Моника Стоянова, Дария Шамонина и Даниела Гюрджеклиева.

Изборът на подходящи име, лого и послание (slogan) на програмата ще допринесат за по-голямата й разпознаваемост от широката общественост и ще спомогнат да я отличат като инструмент за регионално развитие, който се реализира с финансовата подкрепа на Европейския съюз.

Възложителят си запазва правото да не се ангажира с изпълнение на одобрените предложения по всяка обособена позиция.

Инициативата се финансира по Приоритетна ос „Техническа помощ" на ОПРР със средства от Европейския фонд за регионално развитие.



 
Заедно
Aktuelles
 
 
 
    mehr 
Im voraus
 
 
 
    mehr 
Interviews
 
 
 
    mehr 
Die EU-Fonds für Bulgarien
 
 
 
    mehr 
Neueste Artikel
 
    mehr 

Ein Projekt von Europäisches Institut | Centre for policy modernisation | EUROPEUM Institute for European Policy |
| Datenschutzerklärung | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Das Informationssystem wurde verwirklicht mit finanzieller Unterstützung von OSI und OSF – Sofia