Europe.bg
  Home - In advance
  NAVIGATION
  My.Europe.bg
  User name:
  
  Password:
  
  
Registration
Forgotten password
What is my.Europe.bg
 
  Information
Sitemap
Contacts
Partners
Media partners
Download & Install
This version of Europe Gateway is outdated since April 25, 2014.

In advance

  • A+
  • A-
13-04-2009

Вторник сутрин: заключителен онлайн-чат от „Сега – взаимодействаме с Европейския парламент!”

Изпълнителният директор на PASOS Network Джеф Ловит ще бъде наш и ваш събеседник в онлайн-дискусия във вторник сутрин.

Ще ратифицират ли Ирландия и Чехия Лисабонския договор в светлината на икономическата криза и след падането на правителството в Прага?

Как се справя Чешката република като ротационен председател на ЕС и как това се отразява на статута в ЕС на новите държави-членки; какво е отражението на настоящото Чешко председателство върху перспективите на по-нататъшното разширяване на ЕС?


Това са основните теми на предстоящата онлайн-дискусия, организирана от Портал ЕВРОПА. Гост-събеседник ще бъде водещият европейски експерт по формиране на политики Джеф Ловит – изпълнителен директор на PASOS (Policy Association for an Open Society) – мрежа от независими граждански think-tank организации от 24 държави от Централна и Източна Европа и Централна Азия.

Онлайн-чатът ще се проведе на английски език във вторник, 14 април, от 10 до 11 часа българско време (от 9 до 10 CET) чрез платформата http://chat.europe.bg. Впоследствие на http://parliament.europe.bg – уебсайта на инициативата “Сега – взаимодействаме с Европейския парламент!” ще бъде публикуван пълният текст на разговора.

Каним всички наши читатели от всички държави-членки на ЕС да се присъединят към дискусията в реално време с въпроси и мнения по темите. Не е необходима предварителна регистрация, а логването в чат-платформата отнема броени секунди. Читателите биха могли да изпращат и предварително своите въпроси и мнения (на английски или на друг език) чрез електронната поща parliament@europe.bg.


Събитието е част от инициативата “Сега – взаимодействаме с Европейския парламент!”, изпълнявана от Европейския институт, Центъра за модернизиране на политики и Портал ЕВРОПА, съфинансирана от ЕП чрез ГД „Комуникации”. PASOS Network e сред партньорите по проекта.

Разговорът с Джеф Ловит е заключителен за цялата серия тематични интернет-дискусии, организирани от екипа на проекта, чиято цел е да улесни гражданите от ЕС пряко да общуват с видни членове на ЕП, експерти, анализатори и представители на граждански организации.



 
Заедно
Highlights
 
 
 
    More 
In advance
 
 
 
    More 
Analyses
 
 
 
    More 
News
 
 
 
    More 
Agriculture
 
    More 
European Parliament
 
 
 
    More 
In advance
 
 
 
    More 
Interviews
 
 
 
    More 
Bulgaria-destined funds
 
 
 
    More 
NEWEST ON EUROPE.BG
 
 
 
    More 
Month focus
 
 
    More 

Project of European Institute | Centre for policy modernisation | Institute for European Policy EUROPEUM |
| Privacy Policy | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
The information system was realized with financal support of OSI and OSF - Sofia
The Project is co-financed by the European Commission. The Information contained in this publication/site does not necessarily represent the position or opinion of the European Commission.