Europe.bg
  Home - Tenders
  NAVIGATION
  My.Europe.bg
  User name:
  
  Password:
  
  
Registration
Forgotten password
What is my.Europe.bg
 
  Information
Sitemap
Contacts
Partners
Media partners
Download & Install
This version of Europe Gateway is outdated since April 25, 2014.

Tenders

RSS
  • A+
  • A-
05-03-2014

Европейската агенция по лекарствата търси служители

В Официалния вестник на ЕС от 5 март е публикувана покана за набиране на служители за Европейската агенция по лекарствата (ЕМА).

Агенцията отговаря за координиране на оценката и контрола на лекарствените продукти за хуманна и ветеринарна употреба в Европейския съюз. Тя е създадена през януари 1995 г. Агенцията поддържа тесни връзки с Европейската комисия, 28-те държави-членки на ЕС, страните от ЕИП/ЕАСТ и с много други групи от държавния и частния сектор.

Допълнителна информация за Агенцията и нейната дейност може да се намери на сайта на ЕМА.

Европейската агенция по лекарствата организира процедура за подбор с оглед съставяне на списък с подходящи кандидати за:

  • EMA/CA/L/042: Аналитик на данни, Събиране и управление на данни, отдел „Работни данни и поддръжка“, сектор „Управление на процеси и поддръжка на дейности“ (договорно нает персонал, дългосрочно, функционална група IV).

Одобрените кандидати ще бъдат включени в списък с резерви. В зависимост от бюджетните възможности може да им бъде предложен петгодишен договор с възможност за подновяване в съответствие с Условията за работа на другите служители на Европейския съюз.

Мястото на заетост е Лондон.

Кандидатите трябва да са граждани на държава-членка на Европейския съюз, или на Исландия, Норвегия или Лихтенщайн, при условие че имат пълни граждански права.

Пълните условия и длъжностните характеристики могат да се изтеглят от уебсайта на ЕМА.

Заявленията трябва да бъдат подадени електронно, като се използва формулярът, наличен на уебсайта на Европейската агенция по лекарствата.

Крайният срок за подаване на заявления е полунощ на 5 април 2014 г.

Моля, обърнете внимание, че поради големия брой заявления, получавани в Европейската агенция по лекарствата, при наближаване на крайния срок за подаване на заявленията системата може да се затрудни в обработката на големи обеми данни. Поради това съветваме кандидатите да подават своите заявления достатъчно рано преди крайния срок.



 
Заедно
Tenders
 
 
 
    More 
In advance
 
 
 
    More 
Interviews
 
 
 
    More 
Bulgaria-destined funds
 
 
 
    More 
NEWEST ON EUROPE.BG
 
 
 
    More 
Month focus
 
 
    More 

Project of European Institute | Centre for policy modernisation | Institute for European Policy EUROPEUM |
| Privacy Policy | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
The information system was realized with financal support of OSI and OSF - Sofia
The Project is co-financed by the European Commission. The Information contained in this publication/site does not necessarily represent the position or opinion of the European Commission.