Europe.bg
  Page d’accueil - Evénements à venir
  NAVIGATION
  My.Europe.bg
  Utilisateur:
  
  Mot de passe:
  
  
Registration
Mot de passe oublié
Europe.bg, c'est quoi?
 
  Information
Plan du site
Contacts
Partenaires
Partenaires média
This version of Europe Gateway is outdated since April 25, 2014.

Evénements à venir

  • A+
  • A-
06-07-2010

Участвайте онлайн в дискусия с евродепутатите: "България в ЕП: година І" - петък, 9 юли

Портал ЕВРОПА предлага на своите читатели интерактивно посредничество в диалога им с българските евродепутати: включете се!

"България в ЕП: година І" - такава е темата на предстоящата публична среща с българските членове на ЕП, организирана от Информационното бюро на Европейския парламент за България в петък (9 юли 2010 г.) от 11.00 до 13.00 часа в Зала "Средец" на столичния хотел "Шератон".

Портал ЕВРОПА Еurope.bg е медиен партньор и ще излъчва дискусията пряко в интернет, като ще даде възможност да се отправят и on-line въпроси към българските евродепутати чрез дискусионната платформа chat.europe.bg. Въпроси, мнения и коментари могат да се изпращат и предварително по имейла на info@europe.bg.

Участвайте виртуално с мнение или въпрос! В петък от 11 до 13 ч. на chat.europe.bg или предварително чрез info@europe.bg.В срещата ще участват повечето български eвродепутати, представители на българските институции, посланици и дипломати от страни-членки на ЕС, неправителствени организации. Публичната дискусия ще даде възможност за разговор по всички приоритети, предизвикателства и трудности по време на първата година от сегашния мандат на ЕП, първия цялостен мандат за български евродепутати.

Всяка група от нашите евродепутати ще направи встъпително изказване, след което ще има въпроси и отговори и възможност за коментари по важни теми от обществен интерес. Очакваме динамичната дискусия и своеобразното обобщение на първата година от новия мандат ЕП да разкрият непознати за широката публика подробности от работата на българските евродепутати.

Срещата се организира съвместно с неправителствената организация "Паневропейски съюз-България".


 
Заедно
Actualités
 
 
 
    Encore 
Evénements à venir
 
 
 
    Encore 
Interviews
 
 
 
    Encore 
Articles récents
 
    Encore 

Projet de Institut européen | Centre de modernisation des politiques | Institut des politiques européennes |
| Protections des données privés | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Le système d'information est réalisé grace au soutien financier de Institut Société ouverte et Fondation Société ouverte - Sofia