Europe.bg
  Начало - Пътна безопасност - ПТП за изминалото денонощие
  НАВИГАЦИЯ
  My.Europe.bg
  Потребител:
  
  Парола:
  
  
Регистрация
Забравена парола
Какво е my.Europe.bg
 
  Информация
Карта на сайта
Контактна информация
Партньори
Медийни партньори
    Вестник Дневник
    Actualno.com
    Expert.bg
    Радио България
    Хоризонт
    Yvelines Radio
    RFI Romania
    Радио Fresh
    LovechToday.eu
    Toute l'Europe
    Селскостопански новини
Изтегли и инсталирай
Последната актуална информация на тази версия на Europe Gateway е от 25 април 2014.
Можете да достъпите новата версия от тук.

Пътна безопасност / ПТП за изминалото денонощие

  • A+
  • A-
02-10-2007

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА МВР

Пловдив. Мъж, предложил подкуп на полицаи в Карлово, бе задържан в ареста за 24 часа. Снощи в 21.45 часа на бул."Освобождение" полицаи от  районното управление спрели за рутинна проверка лек автомобил „Фолксваген Голф" с водач А.Ф./42 г./ от Казанлък. Шофьорът, който бил видимо пийнал, не пожелал да му бъде направен тест с дрегер, отказал и кръвна проба за алкохол. За да не му бъде съставен акт, той предложил на полицаите 50 лева подкуп. Служителите на реда отвели 42-годишния мъж в полицейското управление, където при допълнителната проверка се оказало, че той е обявен за общодържавно издирване. 

ОДП-София. Непълнолетен е автор на прегазването на 35-годишна жена в Самоков, установиха криминалисти от местното районно управление. Пътният инцидент станал на 28 септември вечерта в кв. "Самоков". В районното управление позвънил гражданин и съобщил, че автомобил блъснал пешеходка пред блок 19 и отпрашил с висока скорост. Пристигналите след минути полицаи установили, че 35-годишна жена е починала на място. Работата на криминалистите по установяване на извършителя била затруднена поради това, че на мястото на инцидента не били открити следи, които категорично да ги насочат към конкретна марка автомобил. След тридневна упорита работа полицаите стигнали до автора на деянието - непълнолетен, неправоспособен самоковец. Момчето признало, че взело без разрешение колата на баща си. След удара избягало, тъй като било много уплашено. Колата "БМВ", със счупено панорамно стъкло, била открита в гаражна клетка. Уведомена е Софийска окръжна прокуратура. По случая се води дознание.

Габрово. На 28 септември около 2 часа на ул. "Свищовска" при проверка на лек автомобил"Опел" е установено, че М.И./33г./ управлявал с 1,99 промила алкохол в кръвта. Образувано е бързо полицейско производство.

Шумен. Тази сутрин около 1 часа на ул. "Дедеагач" в града от полицейски екип бил спрян лек автомобил "Фолксваген". Установено е, че колата управлявал 28-годишният С.С. от град Шумен, който е неправоспособен, а дрегерът отчел 1,62 промила алкохол в кръвта. Образувано е бързо производство.

Хасково. Двама 25-годишни мъже от село Перпек са пострадали при пътен инцидент край село Узунджово в посока село Воден. Неправоспособният водач на лек автомобил "Фолксваген" Ш.Ш./28г./ с 2,47 промила алкохол в кръвта и при движение с несъобразена скорост, загубил контрол над колата, напуснал пътното платно и се преобърнал в дясната канавка по посока на движението. Пострадалите мъже са с комоцио, фрактури и порезни рани по главата и тялото, без опасност за живота. 28-годишният шофьор е задържан с полицейска мярка за 24 часа, образувано е бързо полицейско производство.

Благоевград. Вчера около 16.30 часа на ул."Тодор Атанасов" в посока автогарата се движел лек автомобил "Москвич", управляван от 45-годишен мъж, който последователно се блъснал в "Ситроен" и "Рено Клио". При пътния инцидент няма пострадали, нанесени са материални щети на колите. На място полицаите установили, че Г.Б. карал колата с 2.96 промила алкохол в кръвта. Мъжът е заведен в медицинско заведение за кръвна проба, след което е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Образувано е бързо полицейско производство.

ПТП. Враца. Тази сутрин около 4.15 часа на главен път Е-79 в района на село Бели Извор лек автомобил "Опел", управляван от 26-годишен мъж от гр.Враца, излязъл от пътното платно и се блъснал в дърво. Шофьорът загинал на място. Причините за пътния инцидент се изясняват.

Пресцентър МВР



 
Заедно
Предстоящо
 
 
 
    Още 
Интервюта
 
 
 
    Още 
Фондовете за България
 
 
 
    Още 
Основни документи
 
 
 
    Още 
Най-новото в europe.bg
 
 
 
    Още 
Тема на месеца
 
 
 
    Още 
Интернет магазин
 
    Още 

Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.