Europe.bg
  Начало - Пътна безопасност - ПТП за изминалото денонощие
  НАВИГАЦИЯ
  My.Europe.bg
  Потребител:
  
  Парола:
  
  
Регистрация
Забравена парола
Какво е my.Europe.bg
 
  Информация
Карта на сайта
Контактна информация
Партньори
Медийни партньори
    Вестник Дневник
    Actualno.com
    Expert.bg
    Радио България
    Хоризонт
    Yvelines Radio
    RFI Romania
    Радио Fresh
    LovechToday.eu
    Toute l'Europe
    Селскостопански новини
Изтегли и инсталирай
Последната актуална информация на тази версия на Europe Gateway е от 25 април 2014.
Можете да достъпите новата версия от тук.

Пътна безопасност / ПТП за изминалото денонощие

  • A+
  • A-
03-10-2007

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

Шофиране след употреба на алкохол. 41-годишен плевенчанин управлявал „Фолксваген" с 2.31 промила алкохол в кръвта. Това установила проверка с дрегер, след като вчера около 1.40 ч. в с. Опанец служители на група „Престъпление по пътищата" при ОДП-Плевен го спрели.

Друг шофьор бил засечен да кара пиян към 21.30 часа във Враца. Дрегерът отчел 2.31 промила алкохолна концентрация в кръвта на И.Г./35 г./. Пловдив. С 2,04 промила алкохол е задържан вчера и 42-годишен шофьор от Асеновград. Около 22.30 часа на ул."Цар Иван Асен ІІ" автопатрул спрял за проверка „Форд Фиеста" с водач Б.А./42/ и установил нарушението.

Пиян  шофьор  връхлетял  върху  седящ  на  пейка  мъж. Инцидентът станал снощи към  20.30ч , на ул. "Св.Врач" в Сандански. След употреба на алкохол 68-годишният В.Д. се качил в колата си, но изгубил управление над нея и излязъл от пътя . Неуправляемият  автомобил блъснал 58-годишен мъж, който по това време си седял на пейка на тротоара. За щастие не е пострадал сериозно, шофьорът също бил невредим . При направения  тест за  алкохол, дрегерът отчел  1,95 промила. По случая е образувано полицейско дознание.

19-годишен младеж от гр.Банско загина при пореден тежък пътен инцидент, станал малко след полунощ днес на  пътя. Добринище  -  Банско.  По първоначални данни причината за катастрофата е несъобразена скорост, с която шофирал Д.Ц. също на 19 години, независимо, че имал свидетелство за управление само от месец. Фолксвагенът излязъл от пътя и се блъснал в дърво. От удара на място загинал негов връстник, който пътувал на мястото до шофьора. Д.Ц. също е в тежко състояние, с множество фрактури по цялото му тяло. По случая   е   образувано полицейско  дознание.

Пресцентър МВР



 
Заедно
Предстоящо
 
 
 
    Още 
Интервюта
 
 
 
    Още 
Фондовете за България
 
 
 
    Още 
Основни документи
 
 
 
    Още 
Най-новото в europe.bg
 
 
 
    Още 
Тема на месеца
 
 
 
    Още 
Интернет магазин
 
    Още 

Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.