Europe.bg
  Начало - Твоят глас в ЕС - За изборите
  НАВИГАЦИЯ
  My.Europe.bg
  Потребител:
  
  Парола:
  
  
Регистрация
Забравена парола
Какво е my.Europe.bg
 
  Информация
Карта на сайта
Контактна информация
Партньори
Медийни партньори
    Вестник Дневник
    Actualno.com
    Expert.bg
    Радио България
    Хоризонт
    Yvelines Radio
    RFI Romania
    Радио Fresh
    LovechToday.eu
    Toute l'Europe
    Селскостопански новини
Изтегли и инсталирай
Последната актуална информация на тази версия на Europe Gateway е от 25 април 2014.
Можете да достъпите новата версия от тук.

Твоят глас в ЕС / За изборите

  • A+
  • A-
29-04-2007

РЕШЕНИЕ НА ЦИК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА ЗАСТЪПНИЦИТЕ

Портал ЕВРОПА ви предлага целия текст на Решение № 183 на ЦИК от 27 април за регистрация на застъпници на кандидати за членове на Европейския парламент от Република България.

Постъпило е заявление с вх. № 241 от 27.04.2007 г. за регистрация на застъпници на кандидатите за членове на Европейския парламент от Република България от кандидатската листа на политическа партия "Движение за права и свободи".

Към заявлението са приложени списъци с имената на лица, които да бъдат регистрирани като застъпници на кандидатите за членове на Европейския парламент от Република България.

Спазени са изискванията на Решение № 16 от 22 март 2007 г. и Решение № 174 от 27 април 2007 г. на ЦИКЕП.

На основание чл. 25, ал. 1, т. 9 и чл. 57 от Закона за избиране на членове на Европейския парламент от Република България (ЗИЧЕПРБ) и Решение № 16 от 22 март 2007 г. и Решение № 174 от 27 април 2007 г. на ЦИКЕП Централната избирателна комисия за избиране на членове на Европейския парламент от Република България (ЦИКЕП)

Р Е Ш И:

1. РЕГИСТРИРА за застъпници на кандидата за член на Европейския парламент от Република България Филиз Хакъева Хюсменова, включена в листата на ПП "Движение за права и свободи", 421 лица по приложен списък.

2. РЕГИСТРИРА за застъпници на кандидата за член на Европейския парламент от Република България Мариелка Величкова Баева, включена в листата на ПП "Движение за права и свободи", 545 лица по приложен списък.

3. РЕГИСТРИРА за застъпници на кандидата за член на Европейския парламент от Република България Метин Хюсеин Казак, включен в листата на ПП "Движение за права и свободи", 266 лица по приложен списък.

4. РЕГИСТРИРА за застъпници на кандидата за член на Европейския парламент от Република България Владко Тодоров Панайотов, включен в листата на ПП "Движение за права и свободи", 282 лица по приложен списък.

5. РЕГИСТРИРА за застъпници на кандидата за член на Европейския парламент от Република България Ваня Лукова Матанова-Колева, включена в листата на ПП "Движение за права и свободи", 577 лица по приложен списък.

6. РЕГИСТРИРА за застъпници на кандидата за член на Европейския парламент от Република България Милена Иванова Христова, включена в листата на ПП "Движение за права и свободи", 653 лица по приложен списък.

7. РЕГИСТРИРА за застъпници на кандидата за член на Европейския парламент от Република България Тимур Ахмедов Халилов, включен в листата на ПП "Движение за права и свободи", 473 лица по приложен списък.

8. РЕГИСТРИРА за застъпници на кандидата за член на Европейския парламент от Република България Корман Якубов Исмаилов, включен в листата на ПП "Движение за права и свободи", 1019 лица по приложен списък.

9. РЕГИСТРИРА за застъпници на кандидата за член на Европейския парламент от Република България Искра Димитрова Михайлова-Копарова, включена в листата на ПП "Движение за права и свободи", 378 лица по приложен списък.

10. РЕГИСТРИРА за застъпници на кандидата за член на Европейския парламент от Република България Пенчо Николов Загорски, включен в листата на ПП "Движение за права и свободи", 388 лица по приложен списък.

11. РЕГИСТРИРА за застъпници на кандидата за член на Европейския парламент от Република България Анелия Митева Илиева, включена в листата на ПП "Движение за права и свободи", 645 лица по приложен списък.

12. РЕГИСТРИРА за застъпници на кандидата за член на Европейския парламент от Република България Атанас Цветанов Кънчев, включен в листата на ПП "Движение за права и свободи", 511 лица по приложен списък.

13. РЕГИСТРИРА за застъпници на кандидата за член на Европейския парламент от Република България Четин Хюсеин Казак, включен в листата на ПП "Движение за права и свободи", 699 лица по приложен списък.

14. РЕГИСТРИРА за застъпници на кандидата за член на Европейския парламент от Република България Фатме Муса Илияз, включена в листата на ПП "Движение за права и свободи", 545 лица по приложен списък.

15. РЕГИСТРИРА за застъпници на кандидата за член на Европейския парламент от Република България Неджми Ниязи Али, включен в листата на ПП "Движение за права и свободи", 494 лица по приложен списък.

16. РЕГИСТРИРА за застъпници на кандидата за член на Европейския парламент от Република България Алиосман Ибраим Имамов, включен в листата на ПП "Движение за права и свободи", 348 лица по приложен списък.

17. РЕГИСТРИРА за застъпници на кандидата за член на Европейския парламент от Република България Людмил Дочев Георгиев, включен в листата на ПП "Движение за права и свободи", 168 лица по приложен списък.

18. РЕГИСТРИРА за застъпници на кандидата за член на Европейския парламент от Република България Юнал Саид Лютфи, включен в листата на ПП "Движение за права и свободи", 463 лица по приложен списък.

На застъпниците да бъдат издадени удостоверения.

Документът носи подписите на председателя Светла Димитрова и секретаря Мустафа Карадайъ.



 
Заедно
Предстоящо
 
 
 
    Още 
Интервюта
 
 
 
    Още 
Фондовете за България
 
 
 
    Още 
Основни документи
 
 
 
    Още 
Най-новото в europe.bg
 
 
 
    Още 
Тема на месеца
 
 
 
    Още 
Интернет магазин
 
    Още 

Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.