Europe.bg
  Начало - Твоят глас в ЕС - За кампанията
  НАВИГАЦИЯ
  My.Europe.bg
  Потребител:
  
  Парола:
  
  
Регистрация
Забравена парола
Какво е my.Europe.bg
 
  Информация
Карта на сайта
Контактна информация
Партньори
Медийни партньори
    Вестник Дневник
    Actualno.com
    Expert.bg
    Радио България
    Хоризонт
    Yvelines Radio
    RFI Romania
    Радио Fresh
    LovechToday.eu
    Toute l'Europe
    Селскостопански новини
Изтегли и инсталирай
Последната актуална информация на тази версия на Europe Gateway е от 25 април 2014.
Можете да достъпите новата версия от тук.

Твоят глас в ЕС / За кампанията

  • A+
  • A-
11-05-2007

ПЛАТФОРМА ЕВРОПЕЙСКИ СОЦИАЛИСТИ - ПРОГРАМА 12-14 МАЙ

На 12 май /събота/ от 12:00 часа водачът на листата на „Платформа европейски социалисти" Кристиан Вигенин ще участва в детски футболен турнир на стадион „Славия" в София. Турнирът ще се проведе на помощните игрища. На събитието ще присъства и депутатът от Партията на европейските социалисти Александра Доболи.

На същия ден от 11:00 часа в Пазарджик, х-л „Елбрус", кандидатът за член на Европейския парламент Виолета Чавдарова ще проведе предизборна среща с младежи, на която ще бъдат дискутирани новите възможности за реализация на младите хора в ЕС. 

На следващия ден 13 май /неделя/от 13:00 часа в Пловдив - ресторант „Пълдин" на Стария град, ще се проведе дискусия „Жените и политиката. Равнопоставеност на половете". В събитието ще участват кандидатите за евродепутати от „Платформа европейски социалисти" Катя Колева, Деница Златева, Маруся Любчева, и Наталия Стоянова.

Друго събитие на 13 май /неделя/ ще бъде провеждането на поредица от предизборни срещи с избиратели във Варна и региона от кандидатите за евродепутати на „Платформа европейски социалисти" Евгени Кирилов, Георги Близнашки, Жасмина Мирчева, Лъчезар Костов и Георги Попов. От 14:30 часа кандидатите за членове на ЕП ще дадат пресконференция в пресцентър „Глас" на Фестивален комплекс. 

На 14 май /понеделник/ от 16:30 часа в София - Гранд-хотел „София", зала „Триадица" водачът на листата на „Платформа европейски социалисти" „Кристиан Вигенин и председателят на Групата на ПЕС в Европейския парламент Мартин Шулц ще участват в кръгла маса на тема: „Бъдещето на Европа".

На същия ден 14 май от 17:30 в зала „Младост" в Бургас председателят на Висшия съвет на БСП Сергей Станишев ще участва в среща с избиратели. На срещата се присъства и кандидатът за евродепутат от „Платформа европейски социалисти" Маруся Любчева.

Отново на  14 май /понеделник/ от 18:00 часа на площад „Велбъжд" в Кюстендил ще се проведе митинг-концерт на „Платформа европейски социалисти" по повод закриването на предизборната кампания за региона. Участници в събитието ще бъдат водачът на листата  Кристиан Вигенин, председателят на Групата на ПЕС в Европарламента Мартин Шулц и министърът на културата Стефан Данаилов. 
Заедно
Предстоящо
 
 
 
    Още 
Интервюта
 
 
 
    Още 
Фондовете за България
 
 
 
    Още 
Основни документи
 
 
 
    Още 
Най-новото в europe.bg
 
 
 
    Още 
Тема на месеца
 
 
 
    Още 
Интернет магазин
 
    Още 

Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.