Новини / Анализи

RSS
  • A+
  • A-
14-03-2010

Интерактивно участие в дискусия за Дунавската стратегия в понеделник

Граждани, журналисти, представители на местните власти, неправителствени организации и експерти от всички области и региони по Дунав са поканени най-любезно да участват чрез интернет в предстоящата на 15 март (понеделник) от 17.00 до 19.00 ч. обществена дискусия "Европейска стратегия за Дунавския регион".

Специални гости в събитието са двама евродепутати - Мария НЕДЕЛЧЕВА и Ивайло КАЛФИН.

Гражданският форум ще се проведе в Русе (в сградата на университета "Ангел Кънчев") и ще бъде излъчван на живо онлайн на Портал ЕВРОПА.

Нашият екип желае дискусията да не е само русенска!

Затова имате на разположение http://chat.europe.bg - там можете да пращате онлайн въпроси и мнения по време на дебата. Достатъчно е да влезете в чат-платформата, където ще можете едновременно да гледате, слушате и пишете. Гледането на живото предаване може да става и направо на главната страница на Портал ЕВРОПА.

Може да изпратите запитване и предварително на info@europe.bg.

Портал ЕВРОПА се ангажира да съдейства за получаване на отговори от страна на евродепутатите, участващи в дебата, като им предостави всички граждански реакции и въпроси по темата.

Представяме ви допълнителна информация и предистория по темата в навечерието на гражданския форум.

Гражданският форум "Европейска стратегия за Дунавския регион" се организира от Информационното бюро на Европейския парламент в България. Портал ЕВРОПА е партньор на събитието чрез предаване онлайн, осигуряване възможност за интерактивно участие на зрителите и впоследствие публикуване на видеозаписа от дебата.
Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.