Новини / Анализи

RSS
  • A+
  • A-
26-03-2010

В петък на живо от Габрово: трима евродепутати за антикризисните мерки

Граждани, журналисти, представители на местните власти, неправителствени организации и експерти са поканени най-любезно да участват чрез интернет в днешната дискусия (петък) от 13.00 ч. "Антикризисни мерки и социална политика - европейски програми и национални действия".

Гражданският форум е с участието на евродепутатите Илиана Иванова, Ивайло Калфин и Слави Бинев и ще се проведе в Габрово - в Ритуалната зала на общината.

Традиционен организатор е Информационното бюро на Европейския парламент за България в партньорство с Европейския информационен център "Европа Директно" - Габрово и Портал ЕВРОПА, който ще излъчва на живо дискусията и чрез чат-платформата си ще даде възможност на читатели от цяла България да се задават въпроси и да изказват мнения по темата.

За темата

Гражданите могат да изкажат своите позиции и очаквания, да задават въпроси, да търсят път към общо решаване на проблеми - както на място, в залата в Община Габрово, така и виртуално - чрез чат-платформата на Портал ЕВРОПА.

Имате на разположение http://chat.europe.bg - там можете да пращате онлайн въпроси и мнения по време на дебата. Достатъчно е да влезете в чат-платформата, където ще можете едновременно да гледате, слушате и пишете. Гледането на живото предаване може да става и направо на главната страница на Портал ЕВРОПА.

Може да изпратите запитване и предварително на info@europe.bg.


Прякото излъчване в интернет е от 13.00 ч., петък, 26 март 2010 г. на Europe.bg.

Видеозаписът от дискусията "Антикризисни мерки и социална политика - европейски програми и национални действия" ще бъде публикуван в рубриката "Интерактивно" на Портал ЕВРОПА. Предишният граждански форум, организиран от Информационното бюро на ЕП за България, беше за Дунавската стратегия на ЕС и се проведе в Русе. Пълният видеозапис, разделен на части, вече е на разположение на читателите.

Всичко за евродепутатите, обобщено на Портал ЕВРОПА

Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.