Библиотека / Фондовете за България

RSS
  • A+
  • A-
16-11-2008

Земеделските производители, жителите на селските райони и Общата селскостопанска политика: радиодискусия

Audio
Изисква JavaScript и Adobe Flash Player.
Предлагаме ви да чуете състоялата се в студиото на Програма "Христо Ботев" на БНР дискусия във връзка с целите и дейностите по проекта "Общата селскостопанска политика - двигател за развитието на българските селски райони".

Гости на водещата Гергина Дворецка са експертите Станка Делчева от Агенция "Стратегма" и Мъгърдич Хулиян от Европейския институт. В разговора участва и журналистката от Програма "Христо Ботев" Елена Кортел - водеща на предаването "Изгрев", което е с тематична насоченост към земеделските производители и жителите на селските райони.

Разговорът е на две части. Това са откъси от предаването "Европейски проекти" с водеща Гергина Дворецка - излъчено на 29 октомври 2008 г. между 15.10 и 16.45 часа по Програма "Христо Ботев" на БНР.


Планирана информационна кампания, насочена към повишаване на информираността на земеделските стопани, медиите и широката общественост в България по отношение на основните елементи на ОСП и нейната специална роля и мерки за развитие на селските райони. Това включва проектът "Общата селскостопанска политика /ОСП/ – двигател за развитието на българските селски райони”, който се реализира от Агенция СТРАТЕГМА в партньорство с Европейския институт и се финансира от Европейската комисия /ЕК/.

Тук ви представяме връзки към публикациите и документите, свързани с осъществяването на проекта.

Ново! Интерактивен график на предстоящите събития по проекта!   


Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.