Новини / Актуално

RSS
  • A+
  • A-
21-03-2007

ЕК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЪКОВОДИТЕЛ НА ОТДЕЛА ЗА СТРУКТУРНИТЕ И КОХЕЗИОННИЯ ФОНДОВЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

Европейската Комисия организира процедура за попълването на поста ръководител на отдел към Генерална дирекция „Регионална политика", директорат Н (България, Полша, Португалия, Румъния, Словения и IPA/ISPA1), отдел Н 4(България).

Работното място се намира в Брюксел, като началната брутна заплата ще възлиза между 9 522.89 до 9 923.06 евро.

Началникът на отдела ще ръководи звеното, отговарящо за проектите по структурните, кохезионния фонд и програмата ИСПА за България.

България трябва да получи 6.8 млрд. евро по структурните и кохезионния фонд за периода 2007 - 2013 г., както и около 1 млрд. евро по програмата ИСПА, която ще бъде прекратена през 2011г.

Ръководителят ще отговаря за управлението на отдела, включително за: определяне на работната програма и приоритетите в съответствие с програмата на генералната дирекция, организиране на отдела за възможно най-ефективно използване на ресурсите, надзор на оперативните и финансови аспекти на програмите, представяне на отдела по време на срещи със страната-член.

Кандидатите трябва да имат висше образование, поне десет години трудов стаж, много добри управленски и организационни умения, поне пет години опит в работа с предприсъединителните инструменти и фондове или със структурните и кохезионния фондове, отлично познаване на структурните и кохезионния фондове.

Заявления за кандидатстване могат да се подават до 14 април 2007г.

Подробности за процедурата можете да видите ТУК.

 

Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.