Предстоящо

  • A+
  • A-
14-05-2008

КМЕТЪТ НА РАЙОН „СРЕДЕЦ” ОТЧИТА ПЪРВИТЕ ШЕСТ МЕСЕЦА ОТ НАЧАЛОТО НА МАНДАТА

Audio
Изисква JavaScript и Adobe Flash Player.

За първи път пряко избран районен кмет дава публичен отчет за резултатите от своята работа.

Кметът на столичния Район „Средец” г-жа Маргарита Гутева ще представи най-важното от дейността си през първите шест месеца от встъпването й в длъжност първо пред жителите на Район „Средец”. Това ще стане на среща-разговор под надслов „Шестте месеца на един районен кмет…”. Срещата ще се състои в събота, 17 май, от 17.30 часа, в читалище „Славянска беседа” на ул. „Г.С. Раковски” 127.

Г-жа Гутева ще представи своя отчет и пред широката общественост – тя ще бъде домакин на първа по рода си онлайн-дискусия, организирана от Европейския информационен център от мрежата Europe Direct - София. Събитието ще се състои в понеделник, 19 май, от 12.00 часа в кабинета на кмета на района на ул. „Леге” № 6, където Маргарита Гутева е поканила и журналисти с ресор местно самоуправление. Онлайн-дискусията ще се предава пряко с картина и звук на Портал ЕВРОПА.

Читателите ще имат възможност на живо да задават въпросите си към кмета на района и неговия екип. Въпроси, мнения и предложения, които да бъдат включени в предстоящата дискусия, читателите на Портал ЕВРОПА и на direct.europe.bg могат да изпратят и предварително чрез редакционната електронна поща.

Дискусията, която екипът ни ще озаглави "КВАРТАЛ ЕВРОПА", и прякото излъчване на Портал ЕВРОПА, ще започне в 12.00 часа в понеделник (19 май).

Район "Средец"

Повече информация:

Тази година столичният Район „Средец” отбелязва своя двадесети юбилей. На 19.05.2008 г. се навършват 6 месеца от встъпването в длъжност на Маргарита Гутева, след като на 5.11.2007 г. тя бе избрана за кмет на Район „Средец”. 180 дни представляват 1/8 от мандата й. По време на онлайн-дискусията, както и на срещата с жителите на Район „Средец”, г-жа Гутева ще обобщи какво е изпълнила от своята предизборна програма.

И двете срещи са отворени за журналисти!

Запис от събитието може да чуете тук  


Полезни връзки:

o блог на Маргарита Гутева
o уебсайт на Район „Средец”

Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.