Предстоящо

  • A+
  • A-
17-05-2008

НАГРАЖДАВАМЕ АВТОРИТЕ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЕСЕТА „ЕВРОПА Е РАВНО НА…”

В понеделник ще се състои награждаването на авторите на най-добрите есета от тематичния младежки конкурс „Европа е равно на…”, организиран от Портал ЕВРОПА и Центърът за модернизиране на политики.
КОГА И КЪДЕ? 19 май 2008 г., понеделник, от 9.30 часа в Информационния център на ЕС на ул. „Московска” № 9

Освен петимата автори на най-добрите есета, на церемонията ще присъстват членовете на журито Кристиан Вигенин – евродепутат, проф. Любен Корнезов – зам.-председател на НС, Юлиана Николова – директор на Европейския институт, доц. д-р Нели Огнянова, преподавател в Катедра „Европеистика” на СУ и Никола Миладинов – журналист в Програма „Хоризонт” на БНР.
Посещение на Европейския парламент е голямата награда за класиралия се на първо място 22-годишен студент от София Александър Шпатов. Наградата на Александър ще бъде връчена от българския евродепутат Кристиан Вигенин, с чието съдействие ще се реализира посещението.

Какво още ще се случи в Инфо-центъра на ЕС в понеделник сутрин? Вижте ТУК, в рубриката "Събития”.

Припомняме, че най-добрите есета в конкурса „Европа е равно на…” бяха обявени на 9 май по повод Деня на Европа.

Кои са победителите в конкурса може да си припомните ТУК . Творбите на младите хора от цяла България са публикувани в нашата рубрика „Събития”.

Конкурсът „Европа е равно на…” е част от „Говори с Европа” – инициатива по План Д за демокрация, диалог и дебат на Европейската комисия. „Говори с Европа” се реализира от Центъра за модернизиране на политики и Портал ЕВРОПА.
Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.