Новини / Актуално

RSS
  • A+
  • A-
06-10-2008

Онлайн разговор на тема „Ролята на ЕС в Кавказ” с г-жа Саломе Зурабишвили

Бившият външен министър на Грузия Саломе Зурабишвили ще участва в онлайн разговор с читателите на http://parliament.europe.bg на 8 октомври, сряда, от 13:00 Централно европейско време (14:00 – българско).

Онлайн-разговорът ще се проведе на платформата http://chat.europe.bg/ в рамките на инициативата „Сега - взаимодействаме с Европейския парламент!"

Дискусията е открита за всички граждани на Европейския съюз (EC), като работният език е английски.

Госпожа Саломе Зурабишвили е френски дипломат и бивш външен министър на Грузия. Тя е първата жена на длъжността външен министър в историята на страната.

Очакваме Вашите въпроси и мнения на български, английски, френски и немски език - както в реално време на http://chat.europe.bg, така и предварително на info@europe.bg или parliament@europe.bg. След като дискусията завърши, нашият екип ще публикува пълния текст на разговора.

Още по темата за външните отношения на ЕС вижте и разговорите ни евродепутатите Урсула Гацек (ЕНП-ЕД) и Ищван Сент-Ивани (АЛДЕ).

Урсула Гацек: Щом България се възприема първо като приятел на ЕС, а после на Русия, няма проблем

Ищван Сент-Ивани: "Не можем да толерираме големите страни да потискат малките"

Инициативата „Сега - взаимодействаме с Европейския парламент!" , която се осъществява с финансовата подкрепа на ЕП, организира серия интернет-дискусии с представители на европейските институции по различни актуални за европейските граждани теми.

Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.