Новини / Актуално

RSS
  • A+
  • A-
30-03-2009

6 април – Ден на отворени врати по ПРСР в Министерство на земеделието

Вицепремиерът по управление на европейските фондове Меглена Плугчиева, министърът на земеделието и храните Валери Цветанов и заместник-министър инж. Димитър Пейчев ще открият Ден на отворените врати, посветен на Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 на 6 април 2009 г., от 10.00 часа в Министерство на земеделието и храните.

Ден на отворените врати по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. се провежда за втори път в Министерството на земеделието и храните. Експерти от Управляващия орган на Програмата и Разплащателна агенция ще отговарят на въпроси, свързани с практическото приложение на програмата.

Всички земеделски производители, представители на общини, бизнес организации и граждани, които проявяват интерес към Програмата за развитие на селските райони 2007 - 2013 г., ще могат да получат компетентни експертни съвети относно условията и правилата за кандидатстване по отделните мерки на програмата, както и по детайлите и конкретни казуси, свързани с възникнали проблеми при изготвянето на документацията и в процеса на кандидатстване.

Провеждането на Дни на отворени врати стартира презсептември миналата година по инициатива на вицепремиера Плугчиева, като продължението им е израз на последователната политика на правителството за по-голяма прозрачност към българското общество и съдействие за повишаване на компетентността на бенефициентите при усвояването на средствата по европейските програми и фондове.

Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.