Парламент / Интерактивно / Аудио

  • A+
  • A-
02-02-2010

Радиостанциите "FM+", "StarFM" и "Fresh!" за конференцията "Европа 2020 - гражданска визия"

Audio
Изисква JavaScript и Adobe Flash Player.

Портал ЕВРОПА ви представя част от новинарските емисии на радиостанциите "FM+", "StarFM" и "Fresh!", в които се споменава за предстоящата конференция "Европа 2020 - гражданска визия".

В каква Европа желаем да живеем? Как трябва да изглежда Европейският съюз след десет години? Ако ви вълнуват тези въпроси, заповядайте на Международната конференция "Европа 2020 - гражданска визия", в петък и в събота в Грандхотел "София". Включете се в дискусия с евродепутати, представители на неправителствени организации и университетски изследователи от различни европейски страни! Конференцията се организира от Европейския институт и се финансира от Европейския парламент. Целта е да се изработи обща рамка за утрешна Европа. Чрез нея хората, които вземат важните европейски решения, ще имат по-точен поглед върху очакванията на гражданите - нещо полезно, когато дойде време да се формулират бъдещите политики на Съюза. Ако нямате възможност да присъствате в залата в петък и събота, гледайте онлайн излъчването с картина и звук на Europe.bg. Там ще намерите още сега и всички подробности за предстоящата конференция и за проекта "Взаимодействаме с Европейския парламент". Конференцията ще бъде открита от заместник-председателя на Народното събрание Екатерина Михайлова и заместник-министъра на външните работи Константин Димитров. Целта на проявата е да насърчи приноса на гражданския сектор към дебата за определяне на целите за развитие на Европейския съюз до 2020 г. – отвъд съвременните предизвикателства.
 

Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.