Парламент / Новини

  • A+
  • A-
28-04-2014

НФСБ откри предизборната си кампания в Бургас

Гласувайте с разума си, като ви води любовта към България, апелира Валери Симеонов

Политическият монопол трови народа ни вече 23 години. Гласувайте с разума си, като ви води любовта към България, апелира Валери Симеонов /Съпредседател и водач на листата на НФСБ за европейските избори/. Националният фронт за спасение на България откри официално предизборната си кампания за предстоящите избори в препълнената зала „Бойчо Брънзов” в Бургас. Патриотите представиха листата си за изборите за ЕП, начело с Валери Симеонов, Слави Бинев, Велизар Енчев и Силвия Трендафилова.

„Преди 3 години на 17 май в тази зала пред препълнените трибуни учредихме партия Национален фронт за спасение на България. НФСБ тогава беше еднo непознато име, което трябваше да премине през изпитанието на първите избори. Тогава показахме че сме политическа сила, която се ползва от довериeто и любовта на хората. През 2013 получихме още по-голяма подкрепа – удвоен резултат спрямо 2011 г. С патриотичната си платформа и с пряката си връзка с народа ние увеличаваме постоянно привържениците си и влиянието си върху политическия и обществен живот в България” – заяви Валери Симеонов.

Слави Бинев обясни важността на предстоящите избори за ЕП: „Трябва да има кой да защитава интересите на българите и България в Европа. Не на Анкара, Вашингтон, Брюксел или Москва! Всички в момента заливат с фалшиви обещания. Ние няма да ви обещаем нищо повече от това, което сме правили до сега: да защитаваме българските интереси – интелигентно, по процедури и правила. Основната ни цел ще бъде да направим така, че обикновените българи да се възползват от финансирането на ЕС, а не то да отива в джобовете на министри и олигарси” – заяви Бинев.

Велизар Енчев обяви, че една от основните цели на НФСБ е именно защитата на бедните и онеправданите българи, които трябва да имат свой представител за ЕП. „Вече повече от 20 години водим битка за спасение на България, за съхранение на българските национални ценности, традиции, фолклор. За нас интересите на България са над партийните и личните” - завърши Силвия Трендафилова.

Като подарък към гостите на събитието НФСБ организира и концерт на Стоян Физиев и Жечка Сланинкова.

Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.