Europe Direct / Актуално

  • A+
  • A-
11-07-2017

Планът за инвестиции за Европа – възможности за българския бизнес #инвЕСт #investEU

Фондация Европейски институт, European Institute, с медийната подкрепа на Bloomberg TV Bulgaria, има удоволствието да ви покани на конференция, посветена на Плана за инвестиции за Европа, която ще се проведе на 14 юли 2017г., от 10:30ч. в Дома на Европа (ул. „Г. С. Раковски” 124).

Събитието се провежда в рамките на инициативата „Ин-вЕСт” #инвЕСт, финансирана от Европейската комисия в България / European Commission in Bulgaria, като част от дейностите за комуникация на основните инициативи на ЕС за работни места, растеж и инвестиции, и по-специално Плана за инвестиции #investEU. Основната цел на инициативата е да допринесе за развитието на обективна и достъпна информационна среда в България относно Плана „Юнкер” и действията на ЕС за насърчаване на създаването на работни места, растеж и инвестиции.

В събитието ще вземат участие г-н Огнян Златев, ръководител на Представителството на ЕК в България; г-н Камен Колев, заместник-председател на Българската стопанска камара; д-р Кирил Величков, ръководител на отдел „Европейски проекти и финансови институции” на СиБанк; г-н Иван Нончев, журналист в Bloomberg TV Bulgaria и г-жа Веселина Ралчева, управител на „Ина ЕООД”, гр. Панагюрище.

Поканени за участие в конференцията са представители на бизнеса, финансови институции, публична администрация, академични среди, неправителствени организации, медии и др.

Модератор на събитието ще бъде г-жа Йоанна Николова, журналист в Bulgaria ON AIR.

Потвърдите участието си на ел. поща: office@europe.bg или на телефон 02 988 64 10 до 12 юли 2017г. 


Регистрацията в деня на събитието започва в 10:00ч.
Местата в залата са ограничени.

Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.