Твоят глас в ЕС / За кампанията

  • A+
  • A-
14-05-2007

НДСВ НАПРАВИ СТРИЙТПАРАД И ПРАЗНИК НА СКЕЙТЪРИТЕ

Пламен Панайотов: НДСВ винаги е била партията на младите, на активните хора в България.

НДСВ винаги е била партията на младите, на активните хора в България. Това каза заместник-председателят на партията Пламен Панайотов пред журналисти при колоните на НДК, където пристигна технопарадът, организиран от НДСВ.

"Считаме, че на 20 май младите хора отново ще кажат да на европейското бъдеще на България, на своето бъдеще", каза още Панайотов.

Участниците в парада се събраха в 17 часа в Южния парк, където блейдъри и хиксъри показваха своите умения, а шествието потегли в 18 часа от Северния вход на Южния парк и премина по бул. „Витоша". Симпатизанти на НДСВ раздаваха жълти тениски, шапки и знамена с логото на НДСВ и логото на кампанията за евродепутати. Малки и големи получиха свирки и светещи значки.

Шествието бе водено от два камиона, в които бяха разположени ди джеите, мажоретки и духов оркестър. Камионите бяха украсени с балони и знамена на НДСВ, както и с флаговете на България и Европейския съюз.

Към технопарада се присъединиха министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев, председателят на Държавната агенция за младежта и спорта Светослав Спасов, депутатът от НДСВ Анелия Мингова, зам. - председателят на НДСВ Пламен Панайотов, депутатът Соломон Паси, както и кандидатът за евродепутат Антония Първанова. Към шествието се  присъединиха още народният представител Огнян Герджиков и зам. -министърът на труда и социалната политика Иванка Христова, както  и кандидат-евродепутати.

Пред пилоните на  НДК най-добрите скейтъри в страната демонстрираха уменията си като специален поздрав към водача на листата на НДСВ Биляна Раева, която е бивш национален шампион по скейтборд.

В програмата са включени известният белгийски DJ Марко Бейли. След него ще се изявят Стивън, Ясен Петров, Смърф, Др. Фийлгроув, Витиаз, Роби, Мис Лидия и др.

Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.