Europe.bg
  Hauptseite - Nachrichten - Analysen
  NAVIGATION
  My.Europe.bg
  Benutzername:
  
  Kennwort:
  
  
Registrierung
vergessenes Kennwort
Was ist my.Europe.bg
 
  Information
Sitemap
Kontakt
Partner
Partner Medien
herunterladen
This version of Europe Gateway is outdated since April 25, 2014.

Nachrichten / Analysen

RSS
  • A+
  • A-
06-12-2007

НИКУЛДЕН - МАСИРАНИ ЕВРО-ЧАТОВЕ :)

 Eврокомисарка и евродепутатка се впускат в онлайн-разговори с гражданите на ЕС.

Освен организираната от Портал ЕВРОПА за днес от 15.30 часа интернет-дискусия с евродепутата Филиз Хюсменова, в реално време с граждани ще разговаря еврокомисарката Мариан Фишер Бьол.

Бьол

Мариан Фишер Бьол, комисар по земеделието и развитието на селските райони, стартира конференция на заинтересованите страни и открива дискусия по Интернет за „Здравната картина“ на общата селскостопанска политика (ОСП). Обща конференция чрез уеб стрийминг по Интернет е днес. Еврокомисарката приканва земеделските производители, природозащитниците, потребителите и неправителствените организации да изразят своето мнение на нейния блог. За да осигури широка и открита дискусия, Европейската комисия откри специален уеб сайт за „Здравната картина“ и организира две големи конференции: обща конференция на заинтересованите страни на 6 декември по всички въпроси на „Здравната картина“ и специална конференция на 11 януари 2008 г. относно бъдещето на сектора на млякото. И двете конференции ще бъдат направени публично достояние чрез уеб стрийминг на уеб сайта на ГД „Земеделие и развитие на селските райони“. „ОСП е финансирана чрез публични средства и нейната роля е много по-голяма от обикновено подпомагане на приходите на земеделските производители. Тя осигурява също така опазване на околната среда, безопасни и качествени храни, хуманно отношение към животните, откриване на работни места и развитие в селските райони“, каза Мариан Фишер Бьол. „Ето защо искам чуя всеки, който има мнение. Единствено по този начин можем да извършим промени, които действително отразяват желанията на хората.“ Въпреки че пише предимно на английски, г-жа Фишер Бьол изразява надежда, че това няма да попречи на читателите да оставят коментари и на родните си езици.

Хюсменова

Портал ЕВРОПА от своя страна е домакин на онлайн-дискусия между гражданите и българския евродепутат Филиз Хюсменова (АЛДЕ-ДПС). Нашият чат е напълно свободен, не изисква предварителна регистрация и няма никакви ограничения. Ще се води на български език в реално време. Темата е - възможностите пред нашите общини за кандидатстване с проекти, финансирани от европейските фондове, българската победа за изписването на името на общата европейска валута, както и всичко друго, свързано с дейността на г-жа Хюсменова като евродепутат.



Nachrichten
Aktuelles
Analysen
Interviews


 
Заедно
Im voraus
 
 
 
    mehr 
Interviews
 
 
 
    mehr 
Die EU-Fonds für Bulgarien
 
 
 
    mehr 
Neueste Artikel
 
    mehr 

Ein Projekt von Europäisches Institut | Centre for policy modernisation | EUROPEUM Institute for European Policy |
| Datenschutzerklärung | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Das Informationssystem wurde verwirklicht mit finanzieller Unterstützung von OSI und OSF – Sofia