Europe.bg
  Home - News & Events - Analyses
  NAVIGATION
  My.Europe.bg
  User name:
  
  Password:
  
  
Registration
Forgotten password
What is my.Europe.bg
 
  Information
Sitemap
Contacts
Partners
Media partners
Download & Install
This version of Europe Gateway is outdated since April 25, 2014.

News & Events / Analyses

RSS
  • A+
  • A-
06-12-2007

НИКУЛДЕН - МАСИРАНИ ЕВРО-ЧАТОВЕ :)

 Eврокомисарка и евродепутатка се впускат в онлайн-разговори с гражданите на ЕС.

Освен организираната от Портал ЕВРОПА за днес от 15.30 часа интернет-дискусия с евродепутата Филиз Хюсменова, в реално време с граждани ще разговаря еврокомисарката Мариан Фишер Бьол.

Бьол

Мариан Фишер Бьол, комисар по земеделието и развитието на селските райони, стартира конференция на заинтересованите страни и открива дискусия по Интернет за „Здравната картина“ на общата селскостопанска политика (ОСП). Обща конференция чрез уеб стрийминг по Интернет е днес. Еврокомисарката приканва земеделските производители, природозащитниците, потребителите и неправителствените организации да изразят своето мнение на нейния блог. За да осигури широка и открита дискусия, Европейската комисия откри специален уеб сайт за „Здравната картина“ и организира две големи конференции: обща конференция на заинтересованите страни на 6 декември по всички въпроси на „Здравната картина“ и специална конференция на 11 януари 2008 г. относно бъдещето на сектора на млякото. И двете конференции ще бъдат направени публично достояние чрез уеб стрийминг на уеб сайта на ГД „Земеделие и развитие на селските райони“. „ОСП е финансирана чрез публични средства и нейната роля е много по-голяма от обикновено подпомагане на приходите на земеделските производители. Тя осигурява също така опазване на околната среда, безопасни и качествени храни, хуманно отношение към животните, откриване на работни места и развитие в селските райони“, каза Мариан Фишер Бьол. „Ето защо искам чуя всеки, който има мнение. Единствено по този начин можем да извършим промени, които действително отразяват желанията на хората.“ Въпреки че пише предимно на английски, г-жа Фишер Бьол изразява надежда, че това няма да попречи на читателите да оставят коментари и на родните си езици.

Хюсменова

Портал ЕВРОПА от своя страна е домакин на онлайн-дискусия между гражданите и българския евродепутат Филиз Хюсменова (АЛДЕ-ДПС). Нашият чат е напълно свободен, не изисква предварителна регистрация и няма никакви ограничения. Ще се води на български език в реално време. Темата е - възможностите пред нашите общини за кандидатстване с проекти, финансирани от европейските фондове, българската победа за изписването на името на общата европейска валута, както и всичко друго, свързано с дейността на г-жа Хюсменова като евродепутат.



News & Events
Highlights
Analyses
Interviews


 
Заедно
In advance
 
 
 
    More 
Interviews
 
 
 
    More 
Bulgaria-destined funds
 
 
 
    More 
NEWEST ON EUROPE.BG
 
 
 
    More 
Month focus
 
 
    More 

Project of European Institute | Centre for policy modernisation | Institute for European Policy EUROPEUM |
| Privacy Policy | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
The information system was realized with financal support of OSI and OSF - Sofia
The Project is co-financed by the European Commission. The Information contained in this publication/site does not necessarily represent the position or opinion of the European Commission.