Europe.bg
  Начало - Твоят глас в ЕС - Специално от Портал Европа
  НАВИГАЦИЯ
  My.Europe.bg
  Потребител:
  
  Парола:
  
  
Регистрация
Забравена парола
Какво е my.Europe.bg
 
  Информация
Карта на сайта
Контактна информация
Партньори
Медийни партньори
    Вестник Дневник
    Actualno.com
    Expert.bg
    Радио България
    Хоризонт
    Yvelines Radio
    RFI Romania
    Радио Fresh
    LovechToday.eu
    Toute l'Europe
    Селскостопански новини
Изтегли и инсталирай
Последната актуална информация на тази версия на Europe Gateway е от 25 април 2014.
Можете да достъпите новата версия от тук.

Твоят глас в ЕС / Специално от Портал Европа

  • A+
  • A-
10-05-2007

ЧИТАТЕЛИТЕ НИ ЗАДАВАТ НОВИ ВЪПРОСИ КЪм КАНДИДАТИТЕ ЗА ЕВРОДЕПУТАТИ

Нови въпроси - този път към ДСБ и към "Атака".

Екипът на Портал ЕВРОПА отново обобщи по-важните нови въпроси и реакции на читателите, получени в рамките на кампанията ни "Осемнайсетте - кои да са?" Тук поместваме най-важните въпроси към политиците, зададени от вас, читателите - този път към предизборните щабове на ДСБ и "Атака"! Въпросите са изпратени от наш екип в двата щаба на 10 май.

Портал ЕВРОПА е изпратил и предишните въпроси на своите читатели до съответните предизборни щабове. Надяваме се, че кандидатите за Европейския парламент също ще уважат интереса на нашите читатели и своевременно ще предоставят отговори на питанията.

Досега нямаме отговори от ГЕРБ, ДПС, Платформа Европейски социалисти, НДСВ, СДС, Коалиция на българските социалдемократи, нито от независимия кандидат Мария Серкеджиева.

ВЪПРОСИ КЪМ "АТАКА"

Антон Анчев, Русе: "Въпросът ми е към Десислав Чуколов. Как е възможно "човек" като Чуколов да стои между вас. Какво от това, че е голям приятел на Митко Стоянов и почуква на компютъра. Той един път не отговори стойностно на въпросите към него по "ТВ Скат". Той побърква целия ни град със измислени структури. Публикувайте ми въпросите, защото когато пиша на Волен относно проблемите в Русе - Чуколов ги изтрива. Ако е сложен в листата да чете на Волен писмата, това е друг въпрос - за това момчето става. И така въпросът ми е с какво заслужи Чуколов да бъде в листата на Атака!?"

Георги Михайлов, София: "Няма ли опасност групата "Идентичност, Традиция, Суверенитет" в ЕП да последва примера на "Атака" и да започне да намалява броя на членовете й?"

Мирослава Анева, Варна: "Снощи с възмущение гледах по телевизията съдебния фарс срещу Владимир Кузов. Мислите ли, че той е жертва на корумпираното правосъдие - и че въпреки че вече не е от вашата парламентарна група, олигарсите все пак го осъдиха нарочно преди изборите, за да осуетят изборната победа на Волен?"

Петър Ганев, Пловдив: "Чувам, че членовете на "Идентичност, Традиция, Суверенитет" ще се  борят срещу създаването на т.нар. „Европейска свръх-държава". С какви методи ще постигнете това и как ще се отрази това върху България?

Стефан Марашлиев, София: "Каква всъщност е целта на вашата кампания, аз лично нищо не мога да науча за вас и за проявите ви, а наистина се интересувам? Няма нищо на сайта, по БНТ в предизборната хроника? Чак след като е минала ваша проява в провинцията, роднини ми казват, че е имало такава, а никой не знае предварително, че да идваме!"

Мирослава Бонева, гр. Левски: "Скандала с Овчаров не измести ли вниманието на нацията към себе си и как този скандал ще се отрази върху вашите избиратели?"

Андрей - безработен от София: "Защо на Портал ЕВРОПА не сте предоставили снимки на вашите кандидати от листата на "Атака", за която аз смятам да гласувам? Бих искал да прочета и попълнен от младия Димитър Въпросника на българския евродепутат! Нека намери време за това, той има какво да каже...!"

ВЪПРОСИ КЪМ ДСБ

Александрина Вълчева, Плевен: "Вашата листа е от 12 човека. Защо? Другите са по 18 души, само тази на Софиянски е по-къса от вашата."

Спас Минев, София: "Как скандалът между българските институции се отразява на положението на страната ни в ЕС? И могат ли  евродепутатите по някакъв начин да предотвратяват подобни скандали?"

Камелия Маринина, Варна: "Във вашата листа няма човек от агентурата на ДС, но ако имаше какво щяхте да предприемете: да му дадете "втори шанс" или  да го отстраните от листата?"

Владилена Кузманова, София: "Не е ли много лош сигнал за европейците това, което се случва с българските институции?"

Неджиб Мустафа, Кърджали: "Отношенията Русия - ЕС, и Турция - ЕС са едни от водещите ви тези в кампанията, какво ги прави толкова важни за ДСБ?"

Портал ЕВРОПА припомня, че всеки читател продължава да има възможност да отправя въпрос или да изразява мнение чрез нашия сайт или направо на редакционната електронна поща

Какво представлява инициативата "Осемнайсетте: кои да са?" можете да си припомните ТУК, а ако искате да гласувате онлайн за предпочитана листа и кандидат - моля посетете ТОЗИ линк.

По темата



Специално от Портал Европа


 
Заедно
Актуално
 
 
 
    Още 
Радиопредавания
 
 
 
    Още 
Предстоящо
 
 
 
    Още 
Анализи
 
 
 
    Още 
Видео
 
 
 
    Още 
Интервюта
 
 
 
    Още 
Аудио
 
 
 
    Още 
Анализи
 
 
 
    Още 
Интерактивно
 
 
 
    Още 
Събития
 
 
 
    Още 
Портал ЕВРОПА представя
 
 
 
    Още 
Анкети
 
 
 
    Още 
Парламент
 
 
 
    Още 
Предстоящо
 
 
 
    Още 
Интервюта
 
 
 
    Още 
Фондовете за България
 
 
 
    Още 
Основни документи
 
 
 
    Още 
Най-новото в europe.bg
 
 
 
    Още 
Тема на месеца
 
 
 
    Още 
Интернет магазин
 
    Още 

Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.