Europe.bg
  Начало - Събития
  НАВИГАЦИЯ
  My.Europe.bg
  Потребител:
  
  Парола:
  
  
Регистрация
Забравена парола
Какво е my.Europe.bg
 
  Информация
Карта на сайта
Контактна информация
Партньори
Медийни партньори
    Вестник Дневник
    Actualno.com
    Expert.bg
    Радио България
    Хоризонт
    Yvelines Radio
    RFI Romania
    Радио Fresh
    LovechToday.eu
    Toute l'Europe
    Селскостопански новини
Изтегли и инсталирай
Последната актуална информация на тази версия на Europe Gateway е от 25 април 2014.
Можете да достъпите новата версия от тук.

Събития

  • A+
  • A-
14-03-2009

Информационен семинар за Общата селскостопанска политика на ЕС в Сливен


Проектът „ОСП - двигател за развитието на българските селски райони" организира информационни срещи в Сливен на 19 и 20 март 2009 г.

Събитията са специално за земеделски производители, браншовици, представители на граждански организации и учебни заведения, както и за журналисти от специализирани и регионални електронни и печатни медии от Югоизточен и Южен централен район за планиране.

Информационната среща на 19 март 2009 г. ще се проведе в Зала „Май", Община Сливен, гр. Сливен, бул. "Цар Освободител" № 1, от 11:00 часа. Тя е насочена към земеделски производители и всички, които свързани със селсткжостопанския сектор.

На 20 март семинарът ще се състои в Дома на Водата, гр. Сливен, (зад сградата на общинска администрация Сливен) от 11:00 часа. Срещата е насочена към журналисти, отразяващи темите в областта на селското стопанство, представители на университети и учебни заведения, широка аудитория.

Информационните срещи с експертите на от „Агенция Стратегма" в партньорство с фондация „Европейски институт" Станка Делчева, Мъгърдич Хулиян, Мария Николова и Мая Цанева ще представят основните моменти на Общата селскостопанска политика на Европейския съюз, предложенията за реформи в тази политика и влиянието й върху развитието на селските райони в България. Те ще разяснят и възможностите за участие във формиране на политиката.

Експертите са отворени и за дискусия по актуални въпроси по прилагането на Програмата за развитие на селските райони /2007-2013 г./

Сливен е шестият поред град, в който се организират информационните срещи по проекта „ОСП - двигател за развитието на българските селски райони". Той бе представен и на три големи селскостопански изложения в България - "АГРА-2009" , "Селското стопанство и всичко за него" в Добрич (август 2008 г.) и "InterFood & Drink" в София (ноември 2008 г.).

Подробности за развитието на проекта и акценти от отминалите и предстоящи събитията четете в специализираната рубрика на Портал ЕВРОПА ТУК.

Информационните семинари са част от проекта „ОСП - двигател за развитието на българските селски райони", финансиран от Генерална дирекция „Селско стопанство и развитие на селските райони" на ЕК и изпълняван от „Агенция Стратегма" в партньорство с фондация „Европейски институт".

Целта на проекта е повишаване на обществената информираност в България по отношение на основните елементи на Общата селскостопанска политика и нейната специална роля и мерки за развитие на селските райони.

Екипът на проекта е на ваше разположение чрез електронната поща. 
Заедно
Актуално
 
 
 
    Още 
Радиопредавания
 
 
 
    Още 
Предстоящо
 
 
 
    Още 
Анализи
 
 
 
    Още 
Новини
 
 
 
    Още 
Доклади за напредък
 
 
 
    Още 
Актуално
 
 
 
    Още 
Видео
 
 
 
    Още 
Аудио
 
 
 
    Още 
Новини от ЕП
 
 
 
    Още 
Интерактивно
 
 
 
    Още 
Портал ЕВРОПА представя
 
 
 
    Още 
Предстоящо
 
 
 
    Още 
Интервюта
 
 
 
    Още 
Фондовете за България
 
 
 
    Още 
Основни документи
 
 
 
    Още 
Най-новото в europe.bg
 
 
 
    Още 
Тема на месеца
 
 
 
    Още 
Интернет магазин
 
    Още 

Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.