Europe.bg
  Начало - Събития
  НАВИГАЦИЯ
  My.Europe.bg
  Потребител:
  
  Парола:
  
  
Регистрация
Забравена парола
Какво е my.Europe.bg
 
  Информация
Карта на сайта
Контактна информация
Партньори
Медийни партньори
    Вестник Дневник
    Actualno.com
    Expert.bg
    Радио България
    Хоризонт
    Yvelines Radio
    RFI Romania
    Радио Fresh
    LovechToday.eu
    Toute l'Europe
    Селскостопански новини
Изтегли и инсталирай
Последната актуална информация на тази версия на Europe Gateway е от 25 април 2014.
Можете да достъпите новата версия от тук.

Събития

  • A+
  • A-
20-10-2009

Обучение за потенциални бенефициенти по Програмата за трансгранично сътрудничество между България и Македония в Благоевград

На 3 ноември 2009 г. в гр. Благоевград, ще се проведе обучение за потенциални бенефициенти по Първата покана за набиране на предложения по Програмата за трансгранично сътрудничество, съ-финансирана от Инструмента за предприсъединителна помощ CCI Номер 2007CB16IPO007.

Обучението на тема „Подготовка на проектно предложение и попълване на формуляр за кандидатстване" ще се проведе на 3 ноември от 9.00 до 17.00 часа в Хотел „Езерец", Конферентна зала 1, бул. „Пейо Яворов" №2, Благоевград .

Събитието се организира от Министерство на регионалното развитие и благоустройството (Управляващ орган) в сътрудничество с Министерство на Местното самоуправление (Национален партниращ орган).

Програмата на обучението е публикувана на страницата на програмата http://ipa-cbc-007.eu и на страницата на Управляващия орган http://www.mrrb.government.bg .

Желаещите да участват в обучението трябва да заявят своето участие, като попълнят регистрационен формуляр, който могат да поискат на електронен адрес ipa@strategma.bg или да изтеглят от интернет страницата на Програмата,и го изпратят обратно на същия електронен адрес или на факс: +359 (0)2 981 63 48.

Краен срок за регистрация за участие в обучението - 28 октомври 2009 г.

На 14 септември 2009 г. стартира набирането на проектни предложения по Програма за трансгранично сътрудничество между България и Македония, съ-финансирана от Инструмента за предприсъединителна помощ, CCI Номер 2007CB16IPO007. Предвиденият бюджет за настоящата Покана за предложения от двете партниращи страни възлиза на 4 131 652 евро. Проектните предложения трябва да попадат в една от двете приоритетни оси:

1. Икономическо развитие и социално сближаване
2. Подобряване качеството на живот

Пълният пакет от документи, включително и Насоките за кандидатстване се намират на и могат да бъдат свалени от следните интернет страници: http://www.ipa-cbc-007.eu , http://www.mrrb.government.bg и http://www.mls.gov.mk.

Крайният срок за набиране на проектните предложения е 16:00 часа местно време на 14 декември 2009 г. на адреса, посочен в Насоките за кандидатстване за настоящата Покана за набиране на проектни предложения.

Събитията в рамките на информационната кампания се организират от Обединение „СТРАТЕГМА-Европейски институт" с финансовата подкрепа по проект BG 2006/018-389.01.03.01 Техническа помощ.



 
Заедно
Актуално
 
 
 
    Още 
Радиопредавания
 
 
 
    Още 
Предстоящо
 
 
 
    Още 
Анализи
 
 
 
    Още 
Новини
 
 
 
    Още 
Доклади за напредък
 
 
 
    Още 
Актуално
 
 
 
    Още 
Видео
 
 
 
    Още 
Аудио
 
 
 
    Още 
Новини от ЕП
 
 
 
    Още 
Интерактивно
 
 
 
    Още 
Портал ЕВРОПА представя
 
 
 
    Още 
Предстоящо
 
 
 
    Още 
Интервюта
 
 
 
    Още 
Фондовете за България
 
 
 
    Още 
Основни документи
 
 
 
    Още 
Най-новото в europe.bg
 
 
 
    Още 
Тема на месеца
 
 
 
    Още 
Интернет магазин
 
    Още 

Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.