Europe.bg
  Начало - Новини - Анализи
  НАВИГАЦИЯ
  My.Europe.bg
  Потребител:
  
  Парола:
  
  
Регистрация
Забравена парола
Какво е my.Europe.bg
 
  Информация
Карта на сайта
Контактна информация
Партньори
Медийни партньори
    Вестник Дневник
    Actualno.com
    Expert.bg
    Радио България
    Хоризонт
    Yvelines Radio
    RFI Romania
    Радио Fresh
    LovechToday.eu
    Toute l'Europe
    Селскостопански новини
Изтегли и инсталирай
Последната актуална информация на тази версия на Europe Gateway е от 25 април 2014.
Можете да достъпите новата версия от тук.

Новини / Анализи

RSS
  • A+
  • A-
02-12-2010

Граждански форум с евродепутати "Европа, накъде?" онлайн на Портал ЕВРОПА

На 3 декември от 14.00 ч. в зала „Конферентна" на Софийския университет „Св. Климент Охридски" българските евродепутати Андрей Ковачев (ЕНП, ГЕРБ), Илиана Иванова (ЕНП, ГЕРБ) и Евгени Кирилов (С&Д, БСП ) участваха в граждански форум на тема „Европа, накъде?. Той се организира от Информационното бюро на ЕП за Българияв партньорство със Съюза на европейските федералисти".


Портал ЕВРОПА е медиен партньор на събитието и го излъчи наживо на платформата chat.europe.bg .

Форумът има за цел да предостави на заинтересуваните и критично мислещи граждани възможност за открита дискусия с българските евродепутати по актуални европейски въпроси, касаещи бъдещето на ЕС и на младите европейци. Фокусът на дискусията ще бъде върху необходимостта от нова политическа и икономическа архитектура, проблемите в еврозоната, ще има ли общоевропейско икономическо управление и санкции за държавите с прекомерен бюджетен дефицит, ще се наложи ли реформа на Лисабонския договор едва година след влизането му в сила.

 Андрей Ковачев е член на Групата на Европейската народна партия в ЕП, както и член на Комисията по външни работи, Подкомисията по сигурност и отбрана, а така също и на Делегацията за връзки със Съединените американски щати на ЕП.
Илиана Иванова е член на Групата на Европейската народна партия в ЕП, както и заместник-председател на Специалната комисия по финансовата, икономическа и социална криза и на Делегацията за връзки с Китайската народна република, а така също и член на Комисията по бюджетен контрол и на Комисията по вътрешния пазар и защита на потребителите на ЕП

Евгени Кирилов е член на Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в ЕП, а така също и член на Комисията по регионално развитие, на Делегацията в комитетите за парламентарно сътрудничество ЕС-Армения, ЕС-Азербайджан и ЕС-Грузия и на Делегацията в Парламентарна асамблея Евронест в ЕП.

Гражданските форуми са инструмент за комуникация на Европейския парламент и представляват връзка между него и гражданското общество. В тях членовете на ЕП дебатират проблеми от регионално и национално значение свободно и пряко с широката общественост.

Благодарим ви за участието!



Новини
Актуално
Анализи
Интервюта


 
Заедно
Актуално
 
 
 
    Още 
Анализи
 
 
 
    Още 
Портал ЕВРОПА представя
 
 
 
    Още 
Предстоящо
 
 
 
    Още 
Интервюта
 
 
 
    Още 
Фондовете за България
 
 
 
    Още 
Основни документи
 
 
 
    Още 
Най-новото в europe.bg
 
 
 
    Още 
Тема на месеца
 
 
 
    Още 
Интернет магазин
 
    Още 

Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.