Europe.bg
  Начало - Europe Direct - Актуално - Събития
  НАВИГАЦИЯ
  My.Europe.bg
  Потребител:
  
  Парола:
  
  
Регистрация
Забравена парола
Какво е my.Europe.bg
 
  Информация
Карта на сайта
Контактна информация
Партньори
Медийни партньори
    Вестник Дневник
    Actualno.com
    Expert.bg
    Радио България
    Хоризонт
    Yvelines Radio
    RFI Romania
    Радио Fresh
    LovechToday.eu
    Toute l'Europe
    Селскостопански новини
Изтегли и инсталирай
Последната актуална информация на тази версия на Europe Gateway е от 25 април 2014.
Можете да достъпите новата версия от тук.

Europe Direct / Актуално / Събития

  • A+
  • A-
06-04-2008

ПРИВЕТСТВИЕ НА ЕВРОДЕПУТАТА БИЛЯНА РАЕВА

По случай откриването на Europe Direct центъра в Долна Митрополия, българският евродепутат Биляна Раева (АЛДЕ-НДСВ) изпрати специален поздравителен адрес, който имаме удоволствието да ви представим:

Приветствие

За мен е чест да приветствам вестителите на европейската идея вече и в Плевенска област. Откриването на центъра в Долна Митрополия свидетелства за отговорността на инициаторите като главни действащи лица по провеждане на информационните политики на ЕС в България. Поздравявам домакинът – г-н кметът на община Долна Митрополия Александър Печеняков, съветникът по комуникация и информация в Представителството на ЕК в София Ингрид Шикова, с която имахме удоволствието да участваме в откриването на центъра в Габрово, директорът на Европейския институт Юлиана Николова, като главна фигура във визията на Europe Direct като филиал на софийския център, както и всички присъстващи гости.

В качеството ми на член на Европейския парламент се старая да дам своят принос за доброто на ЕС и да бъде той по-разпознаваем в България. Ето защо центровете Europe Direct чувствам като партньори в опита ми да осигурявам специфична информация в своите офиси из страната: а тя е специализирани информационни услуги за гражданите и бизнеса, за техните права и задължения в общността, за възможностите, които членството на България в съюза предлага. Очаквам редовните посетители на офиса да бъдат младите хора от региона и всички, които искат не само да се докоснат до ЕС, а да участват активно като негови граждани. По този начин те ще бъдат стимулирани да се включат по-активно в обществения живот и да търсят начини за успешна професионална реализация.

Europe Direct не е просто информационен център. Той е още една буква в европейската азбука, приложима вече и в България. Центърът се превръща в партньор в интеркултурния диалог, на който е посветена цялата 2008-ма година в Европейския съюз.
Приветствам съвпадението!

На добър час!

Биляна Раева, член на Европейския парламент /АЛДЕ - НДСВ/.


 
Заедно
Предстоящо
 
 
 
    Още 
Интервюта
 
 
 
    Още 
Фондовете за България
 
 
 
    Още 
Основни документи
 
 
 
    Още 
Най-новото в europe.bg
 
 
 
    Още 
Тема на месеца
 
 
 
    Още 
Интернет магазин
 
    Още 

Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.