Europe.bg
  Начало - Информация
  НАВИГАЦИЯ
  My.Europe.bg
  Потребител:
  
  Парола:
  
  
Регистрация
Забравена парола
Какво е my.Europe.bg
 
  Информация
Карта на сайта
Контактна информация
Партньори
Медийни партньори
    Вестник Дневник
    Actualno.com
    Expert.bg
    Радио България
    Хоризонт
    Yvelines Radio
    RFI Romania
    Радио Fresh
    LovechToday.eu
    Toute l'Europe
    Селскостопански новини
Изтегли и инсталирай
Последната актуална информация на тази версия на Europe Gateway е от 25 април 2014.
Можете да достъпите новата версия от тук.

Информация

  • A+
  • A-

Медийни партньори


Вестник Дневник - www.dnevnik.bg е електронното издание на българския делови всекидневник. Дневник е първият български вестник с пълна интеграция на екипите, т.е. онлайн версията се редактира от журналистите и фоторепортерите на печатното издание като разчита на тях за доставяне на достоверна и точна информация. Evropa.dnevnik.bg е подсайт за новини от Европейския съюз.

Actualno.com е информационно-новинарски портал, който третира всички важни и интересни теми и събития от България и чужбина. В концепцията на онлайн-медиата е залегнал стремежът не само да информира, но и да предоставя на своите потребители балансирана комбинация от сериозни и полезни материали, както и авторски такива с аналитична насоченост. Като модерна медиа actualno.com отговаря на всички изисквания на публиката си за информационно покритие, снимково и мултимедийно съдържание, както и тенденции за форматиране и визуализиране.
 

Expert.bg е сайт, който отразява всичко случващо се в света на бизнеса. Независимо дали става въпрос за ключови материали или за по-задълбочени анализи, тук читателите могат да открият информацията, свързана с всички сфери на българския и световен бизнес. Сайтът предлага и две секции, които предоставят малко по-любопитна и нестандартна гледна точка - „Лица" и „Младият бизнес". Тук освен информация за водещите личности от бизнес средите, читателите могат да разберат кои са проблемите и предизвикателствата пред набиращите сила фирми, компании и организации.
 
Радио България - световната програма на Българското национално радио

Вече седмо десетилетие Българското радио - "Предавания за чужбина", а сега Радио България, представя пред света културната и националната идентичност на страната ни. Тази програма е основен източник на информация от и за България пред милиони радиослушатели извън нейните предели. Радио България излъчва дневно близо 60 часа програми за Европа, Азия, Африка, Северна Америка и Южна Америка на къси и средни вълни на български, английски, френски, немски, испански, руски, сръбски, гръцки, албански и турски език. Предавания на турски език се слушат и от населението с турски етнически произход в районите на тяхното компактно местоживеене в България. Програми на Радио България се предават от над 50 радиостанции в повече от тридесет страни по света.

 

"Хоризонт" е 24 - часова, информационна и музикална програма на Българското национално радио БНР. Програма "Хоризонт" денонощно разказва за всичко, което става в България и по целия свят, тя не пропуска нито едно особено важно събитие, но заедно с това не отминава и всекидневието в живота на хората. Един от нейните неписани и неафиширани девизи гласи: "Бързо, но задълбочено! ". Журналистите не само описват, но и се вглеждат в дълбочината на процесите. Предаването "Събота 150" е обзор на седмицата в международен план. Излъчва се всяка събота от 9.00 до 12.00. Негови автори са младите журналисти Никола Миладинов и Георги Марков.

 

Ивлин Радио - Франция Yvelines Radio e със седалище във Версай и излъчва на честота 88.4 FM политематична програма. Сред предаванията има такива, насочени към теми от живота на Европейския съюз и политиките на ЕС, с акцент върху прякото им отражение върху живота на гражданите на държавите-членки.

 


РФИ Румъния RFI Romania e една от най-авторитетните радио-мрежи в съседна Румъния. Освен собствена програма, РФИ Румъния излъчва и предавания на румънски език от румънската редакция на Радио Франс Ентернасионал в Париж. Темата "Европейски съюз" е доминантна в програмната схема.

 

 

 


Национална радиомрежа “Фреш!” е музикално радио с формат CHR (Contemporary Hit Radio) за съвременни и модерни хитове, с аудитория от млади хора на възраст 15-30 г. Радио "Фреш!" покрива 64% от населението на страната или около 5 милиона души. Това го прави най-голямата лицензирана по териториално покритие частна радиомрежа в България. "Фреш!" партнира на Портал ЕВРОПА при осъществяването на комуникационни инициативи, свързани с повишаване на интереса и познанията на младите хора по теми и въпроси, свързани с Европейския съюз.

 

 

 


LovechToday.eu е информационен портал на Ловеч и Ловешка област. Предоставя актуална информация за новини и предстоящи събития. Това е място, на което аз, ти и нашите съграждани чрез мнението си, идеите и дейността си да направим Ловеч един по-добър и уютен европейски град.

 

 

 


Правно-икономически портал bglegis.com - правни консултации, лекции и теми, икономически дипломни и курсови работи, реферати. За информация - info@bglegis.com

 

 

 

 


Touteleurope.fr. Създаденото през 2006 г. онлайн-издание Touteleurope.fr се е утвърдило като най-авторитетния френски информационен портал, третиращ европейските въпроси. Touteleurope.fr е триезична медия (френски, английски, немски език), справочник за Европа и предлага както образователна информация за функционирането и политиките на Европейския съюз, така и отразяване на европейските новини и текущи събития във всичките им измерения – политика, икономика, социални въпроси, история, култура. Touteleurope.fr отразява европейските медии и политическите тенденции, носител е на новите идеи и визии за Европа чрез извършване на мониторинг на европейските think-tanks и на блогосферата. Изданието е отворено пространство участие за своите читатели за изразяване на мнения и активно участие и се стреми да сондира нагласите и очакванията на европейските граждани спрямо Европа чрез организиране на дебати и провеждане на консултации и проучвания по въпроси от общоевропейски интерес.


 
Заедно
Предстоящо
 
 
 
    Още 
Интервюта
 
 
 
    Още 
Фондовете за България
 
 
 
    Още 
Основни документи
 
 
 
    Още 
Най-новото в europe.bg
 
 
 
    Още 
Тема на месеца
 
 
 
    Още 
Интернет магазин
 
    Още 

Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.