Europe.bg
  Начало - Europe Direct - Актуално - Събития
  НАВИГАЦИЯ
  My.Europe.bg
  Потребител:
  
  Парола:
  
  
Регистрация
Забравена парола
Какво е my.Europe.bg
 
  Информация
Карта на сайта
Контактна информация
Партньори
Медийни партньори
    Вестник Дневник
    Actualno.com
    Expert.bg
    Радио България
    Хоризонт
    Yvelines Radio
    RFI Romania
    Радио Fresh
    LovechToday.eu
    Toute l'Europe
    Селскостопански новини
Изтегли и инсталирай
Последната актуална информация на тази версия на Europe Gateway е от 25 април 2014.
Можете да достъпите новата версия от тук.

Europe Direct / Актуално / Събития

  • A+
  • A-
06-04-2011

Коледна феерия 2010 - "София диша по Коледа"

Съдържание

Коледна феерия 2010 - "София диша по Коледа" се състоя от 09.12.2010 г. до 30.12.2010 г. и бе реализирано от СО - район „Средец" . Всеки ден по бул."Витоша" пътуваше ретро трамвай, украсен празнично, вътре звучаха коледни детски песни и приказки, като от. време на време трамвая спираше да вози деца, които ще получиха подаръци лично от Дядо Коледа. На ъгъла на бул."Витоша с ул „П.Парчевич" бе изградена сцена, на която всеки ден имаше културни програми с изпълнители и формации от читалищата и училищата в район "Средец" , както и - изпълнители от други централни столични райони и гости - звезди на бългавския шоу - бизнес. Основни спонсори на празничните дни бяха „Лидл" България и Телеком груп, а допълнителни - много от фирмите разполагащи с офиси, магазини и заведения по булевард „Витоша".
На 9.12.2010 г. точно в 11,00 часа на постоянната сцена , г-жа Маргарита Гутева - кмет на район "Средец" откри коледните празници. Кметът на район "Лозенец" г-н Прошко Прошков представи основните акценти на коледната програма на района, която бе реализирана в Банската градина На откриването присъстваха членовете на консултативния съвет към кмета на район „Средец", както и популярни личности в сферата на науката, образованието и културата . Водещ на програмата бе журналистът Владимир Христовски , а в нея участват мажоретния състав на 127 СОУ, вокална група "Бон-Бон" с ръководител Рози Караславова, ученичката от 7 СОУ и възпитаничка на група "Пим-Пам" Деница Величкова, поп-певицата Николина Атанасова с дебютния си сингъл "Дали ще дойдеш" и на финала - бъдещата победителка от "Евровизия 2011" за България Поли Генова изпълни две свои песни.. След края на втората песен от ретротрамвая слязоха Дядо Коледа и Снежанка , които поздравиха всички присъстващи и качиха първите деца, които се насладиха на коледната атмосфера в трамвая. 
Заедно
Предстоящо
 
 
 
    Още 
Интервюта
 
 
 
    Още 
Фондовете за България
 
 
 
    Още 
Основни документи
 
 
 
    Още 
Най-новото в europe.bg
 
 
 
    Още 
Тема на месеца
 
 
 
    Още 
Интернет магазин
 
    Още 

Проект на Европейския институт | Център за модернизиране на политики | Институт за европейски политики |
| Общи условия на портал Европа | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Информационната система е реализирана с финансовата подкрепа на ОСИ и ФОО - София
Страницата е съ-финансирана от Европейската Комисия. Информацията, публикувана в тази интернет страница, не представя по никакъв начин мнението или позицията на Европейската комисия.